Aktuellt/Nyheter

Vill du ha mitt nyhetsbrev?

Få mina tips, tankar, nyheter och inspiration direkt i din inkorg. Fyll i din e-postadress nedan och klicka på Prenumerera. Brevet kommer med oregelbundna mellanrum, ca en gång i månaden. Genom att klicka på "Prenumerera" samtycker du till att jag behandlar dina personuppgifter.
Här kan du läsa om hur jag behandlar dina personuppgifter.

Just nu har Bokus kampanjpris på "Den lata vägen till ett fantastiskt liv - och arbetsliv", endast 139 kr (ord pris 179 kr)! Perfekt sommarpresent till alla som håller på att slå knut på sig själva! Kanske till dig själv, eller till hela personalen? Du hittar boken här.
 

Läs hela inlägget »

Med anledning av den nya dataskyddsförordningen, GDPR, som träder i kraft 25 maj 2018, har jag uppdaterat min information kring integritetsskydd och behandling av personuppgifter. Här kan du läsa om hur jag behandlar personuppgifter och om dina rättigheter. 

Läs hela inlägget »

Knappt har tryckpressarna hunnit torka efter min bok "Den lata vägen till ett fantastiskt liv - och arbetsliv" (faktum är att de inte alls har gjort det, för vi trycker just nu tredje upplagan av den) - så kommer ännu en boknyhet från mig. 

På måndag den 12 mars släpps äntligen den nya, reviderade utgåvan av min första bok, "Släng problemglasögonen". 

En bok om att bygga på styrkor och framgångar i stället för att fastna i brister och misslyckanden. Den nya utgåvan är helt omarbetad, med uppdateringar kring nyare forskning och flera nya avsnitt. 

Endast 159 kr på Bokus! Läs mer och beställ den här.
 

Läs hela inlägget »

Arkiv

Länkar

-

Senaste nyheter