Gunnel & Kjell LIVE - Nyköping 14 april & Helsingborg 25 april

Välkommen att inspireras av två vassa talare under samma kväll! Efter en fullsatt succékväll i Stockholm bjuder Gunnel Ryner och Kjell Dahlin återigen in till gemensamma öppna föreläsningskvällar - nu i Nyköping och Helsingborg.

Släng problemglasögonen – starta en positiv revolution!
Vill du skapa förutsättningar för dig själv och andra, privat och på jobbet, att verkligen blomstra, må riktigt bra och prestera på topp? Sluta leta efter fel och brister och lär dig i stället hur du kan bygga vidare på dina styrkor och allt du redan gör bra. Med massor av positiv energi, humor och passion, och grundat på forskning inom psykologi och organisationsvetenskap, ger Gunnel Ryner dig verktygen du behöver för att starta en positiv revolution – i livet och på jobbet!

Allt kommunicerar. Alltid!
(Vad kommunicerar du?)

Tusentals människor har skrattat och känt igen sig då retorikkonsulten Kjell Dahlin föreläst om attityd och retorik på ett sätt som ingen annan gör på dagens föreläsarscen. Med sin målande berättarstil ger han exempel som alla kan ta till sig. Kjell Dahlin menar att vårt beteende, inställning och attityd kommunicerar. Hela tiden! Så vad kommunicerar du...utan att egentligen vara medveten om det? 

Boka din plats här: 
http://simplesignup.se/event_catalog?user_id=51374 
Boka tidigt-rabatt för dig som är snabb!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter

Etikettmoln