Stora Förhandlardagen 2017

Den 16 oktober är jag en av talarna på Stora Förhandlardagen, arrangerat av P&P Meetings på temat "Att komma överens!"

Att samarbeta och hitta en gemensam väg framåt är den största framgångsfaktorn i mänsklighetens historia. Vi kallar det att komma överens. Att komma överens skapar effektivt värden för alla inblandade och stärker relationer både inom och utanför organisationen. På samma sätt är kostnaderna för att inte komma överens i den egna organisationen, i teamen eller med kunder gigantiska. I form av mindre trivsel, ökad stress, sämre prestation, lägre resultat och missade möjligheter. 

Välkommen till ett unikt kunskapsseminarium där några av landets mest inspirerande och kunniga aktörer delar med sig av sina framgångsfaktorer och ger dig verktygen för att vässa din förhandlingsförmåga ytterligare en nivå. Seminariet vänder sig till ledare och företagare med försäljnings- och/eller inköpsansvar.

Program och anmälan hittar du här.

 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter

Etikettmoln