Bokrelease 9 oktober

Kom och fira med mig! Äntligen är min nya bok, "Den lata vägen till ett fantastiskt liv - och arbetsliv", klar (släpps till försäljning 5 oktober) och det måste förstås firas. :)

Den 9 oktober kl 17:00-18:30 blir det RELEASEFEST i Creactives lokaler i Mjärdevi, Linköping. Jag bjuder på bubbel, snittar och salta pinnar, mingel, några kloka (?) ord från författaren och en tävling där du kan vinna en signerad bok. Skulle du inte ha turen att vinna finns förstås också möjligheten att köpa en signerad bok till specialpris.

Du bjuder på dig själv och ett glatt humör. :)

För att jag ska ha koll på hur mycket bubbel och snittar som behövs vill jag att du ANMÄLER DIG till evenemanget på facebook genom att KLICKA HÄR
 
Varmt välkommen!! /Gunnel
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter

Etikettmoln