MÖTESKULTURDAGEN 2018 är på gång - och du är bjuden!

En halvdag med föreläsningar i TEDx-stil, dvs 20 minuter långa inspirationsbomber fyllda med nya verktyg, kunskap och tankar för att du skall gå därifrån med ett driv och energi att förbättra dina möten, både på jobbet och hemma. Möteskulturdagen arrangeras för tionde året i rad, och vi törs lova att vi i år erbjuder en ännu större bredd på kunskap!

Själv ska jag föreläsa om varför rätt miljö är viktigare än viljestyrka. Andra talare är bl a David JP Phillips, Frida Panoussis (FridaRit), Micke Darmell, Jan Gunnarsson, Antoni Lacinai, Christina Åkerberg och Karin Hedén.

DU SOM LEDER MÖTEN i ditt jobb: Jag har 25 VIP-biljetter till varje ort (Göteborg, Stockholm och Lund). Vill du gå? Mejla mig på gunnel@rynerconsulting.se så berättar jag hur du gör för att anmäla dig som min gäst.

Läs mer om Möteskulturdagen här.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln