Inspirerande föreläsningar & utbildningar

Styrkebaserad utveckling, arbetsglädje, arbetsmiljö, ledarskap, medarbetarskap, kommunikation, konflikthantering och svåra samtal

loading...

Söker ni en rutinerad och inspirerande föreläsare till konferensen, personalmötet, kick-offen eller chefsutbildningen? Välkommen att kontakta mig!

Jag ger ca 70-80 inspirationsföreläsningar årligen på allt ifrån konferenser och kick-offer till chefsträffar och personaldagar, med stora eller små grupper. Vill ni gå lite mer på djupet kan jag också ge de flesta av mina föreläsningar som halv- eller heldagsutbildningar. Eller så väljer ni att kombinera föreläsningen med en workshop.

Jag föreläser främst om styrkebaserad utveckling, uppskattning, arbetsglädje, engagemang, kommunikation, ledarskap, medarbetarskap, arbetsmiljö och svåra samtal. Självklart anpassar jag föreläsningen/utbildningen efter era specifika behov.

Jag vill att mina föreläsningar ska vara inspirerande, entusiasmerande och roliga, samtidigt som åhörarna ska få med sig något därifrån. Därför har alla mina inspirationsföreläsningar ett tydligt budskap och kunskapsinnehåll, oftast baserat på forskning - men paketerat och presenterat på ett lättsamt och fartfyllt sätt med mycket energi, humor och passion.

Väljer ni att satsa på en utbildningsdag gäller samma sak. Jag är övertygad om att vi lär oss bäst när vi har roligt samtidigt. Alla mina utbildningar ger därför inte bara massor av inspiration, nya insikter, kunskaper och färdigheter, deltagarna får också skratta och ha kul.  Även när vi pratar om svåra samtal. För att säkerställa ett bestående resultat lägger jag också stort fokus på praktiska övningar, erfarenhetsutbyte och reflektion.

Jag föreläser och utbildar lika gärna på engelska som på svenska.

loading...