Föreläsning om arbetsglädje & engagemang med styrkebaserad utveckling

Söker du en inspirerande föreläsning om hur ni kan skapa mer arbetsglädje? Vill ni lära er ta vara på styrkor, lyfta varandra och bygga vidare på allt ni redan gör bra?

Gunnel Ryner brinner för styrkebaserad utveckling - metoder och förhållningssätt som fokuserar på det vi vill ha mer av - inte mindre av - och som förstärker det som redan fungerar bra. Låt er inspireras av idéer från styrkebaserat arbetssätt och skapa inte bara mer arbetsglädje, utan även stolthet, engagemang, kreativitet och ett team som presterar sitt absolut bästa.

Boka Gunnel Ryner som föreläsare om arbetsglädje om ni vill inspireras, entusiasmeras, skratta mycket och samtidigt få med er konkreta verktyg som ni kan börja använda direkt. Och som ger resultat!

loading...

Föreläsning "Konsten att hitta RÄTT i stället för att leta FEL"

Vår mänskliga hjärna är mycket bättre på att upptäcka fel och brister än på att uppmärksamma allt det som är rätt och bra. Men om vi bara ägnar oss åt att åtgärda fel kommer vi bara till noll, icke-problem. Dessutom riskerar vi att skapa en negativ atmosfär som får människor att tappa arbetsglädjen och motivationen.

Vill ni istället ha en arbetsplats präglad av stolthet, arbetsglädje, inspiration och kreativitet, där ni får fram det bästa i er själva och tillsammans når exceptionella resultat? Då krävs ett helt annat fokus, där ni tar vara på och bygger vidare på era styrkor och allt ni redan gör bra. Styrkebaserad utveckling handlar om att prata om vad ni vill ha mer av, inte mindre av, att se möjligheter och lösningar och att göra mer av det som fungerar bra.

Med massor av positiv energi, humor och passion, och grundat på forskning inom psykologi och organisationsvetenskap och metoder som Appreciative Inquiry och Lösningsfokus, ger Gunnel Ryner er verktygen ni behöver för att lyfta er själva och varandra till nya höjder. Resultatet? Mer arbetsglädje, bättre relationer, mer engagemang och stolthet, ökat välmående och trivsel och bättre resultat!
 
Ur innehållet:

  • Hitta rätt på jobbet – om att skapa arbetsglädje och en positiv atmosfär genom att tillvarata styrkor, utforska framgångar och bygga utveckling på det som fungerar bra i stället för att bara undanröja fel
  • Hitta rätt i livet – om tacksamhet, döden och att uppskatta livets små glädjeämnen
  • Hitta rätt hos dig själv – om att se allt du gör bra, tillvarata dina styrkor och samtidigt acceptera att du inte är perfekt
  • HItta rätt hos andra – om att se det bästa i andra och förstärka det du vill se mer av

Föreläsningen är baserad på Gunnels första bok "Släng problemglasögonen" och hennes kommande bok "Konsten att hitta RÄTT i stället för att leta FEL".

Vill ni ha ännu mer arbetsglädje? Kombinera föreläsningen med en Styrkebaserad workshop!

Kombinera gärna föreläsningen "Konsten att hitta RÄTT..." med en styrkebaserad workshop baserad på metoderna Appreciative Inquiry (AI) och Lösningsfokus. AI och Lösningsfokus skiljer sig från traditionella, problemfokuserade metoder genom att man undersöker vad det är som bidrar till framgång och hittar sätt att göra mer av det, i stället för att leta efter fel och brister att åtgärda.
Ni väljer själva temat utifrån vad ni vill utveckla och bli ännu bättre på. Workshopen fokuserar på det ni redan gör rätt och bra, ni lyfter fram och undersöker egna goda exempel, vilket skapar en positiv stämning, glädje, stolthet, engagemang och en mängd kreativa idéer kring hur ni själva, ert team och verksamheten kan utvecklas vidare.