Föreläsning om arbetsmiljö

Söker du en inspirerande föreläsning om hur ni kan skapa en bättre arbetsmiljö? Vill ni lära er mer om hur vi påverkas av vår miljö, både på jobbet och i livet i stort, och hur alla kan bidra till en arbetsmiljö där vi både mår bra, presterar och utvecklas?

Boka Gunnel Ryner som föreläsare om arbetsmiljö om ni vill få nya insikter, inspireras, skratta och samtidigt lära er konkreta metoder för att lyfta varandra och skapa både trivsel och välmående! 

loading...

Föreläsning "Låt miljön göra jobbet!"

Gunnel Ryner vänder upp och ner på den traditionella synen på utveckling och framgång, där allt ansvar läggs på den enskilde individen.

Motivation är överskattat, menar hon. Din miljö; de människor, saker, idéer och förutsättningar du omger dig med, har ofta större betydelse. I stället för att bara förlita dig på din egen viljestyrka och självdisciplin – ändra din miljö och se till att den drar dig i rätt riktning. Det är både enklare och mer effektivt.

Med en mix av vetenskap, humor och träffsäkra exempel visar Gunnel hur mycket vi alla påverkas av vår miljö. Du får konkreta tips för hur du kan skapa en riktigt gynnsam miljö åt dig själv, hur du kan vara en bra miljö för andra, och hur du och dina kollegor kan lyfta varandra och tillsammans skapa en så bra arbetsmiljö som möjligt. En arbetsmiljö som ger energi och arbetsglädje, och som gör det lätt att skapa goda resultat.

Föreläsningen är baserad på Gunnels bok "Den lata vägen till ett fantastiskt liv - och arbetsliv".

Här kan du se en 16 minuters version av föreläsningen:

Fler föreläsningar om arbetsmiljö

Du kanske även är intresserad av dessa föreläsningar som också handlar om att skapa en arbetsmiljö där vi får fram det bästa i varandra: